اخبار پایشگران پارسیان

آموزش | کارآفرینی | اشتغال | مشاوره کسب و کار

پایشگران پارسیان

هلدینگ پایشگران پارسیان با بیش از 10 سال سابقه فعالیت در مشاوره کسب و کار، توسعه برند های بین المللی، کوچینگ، دوره های ویژه بازارکار، آموزش سازمانی، توسعه فردی، طراحی وب سایت و دیجیتال مارکتینگ خدمات ارائه می دهد. مشاوره تخصصی کسب و کار توسط ما به برندها، کسب و کارها در سراسر ایران و خارج از کشور به صورت آنلاین و حضوری انجام می گردد. پایشگران پارسیان افتخار همکاری با بیش از 50 بانک، سازمان و اداره دولتی را در رزومه کاری خود دارد.

مهارت های کلامی

فن بیان و سخنرانی

بازارهای مالی

آموزش صفر تا صد

مذاکره و فروش

فروش بر اساس مدل بنزی

بازاریابی

برندسازی و تبلیغات

 

همایش طرح تحول کسب و کار

همایش طرح تحول کسب و کار با هدف بهبود رویه ها در بانک سپه (نخستین بانک ایرانی) استان گیلان با سخنرانی شاهین ربیعی با موضوع توسعه مهارت های فردی و مدیریتی به مدت دو روز برگزار شد. حول کسب و کار یک استراتژی مدیریت تغییر است که می تواند به عنوان هر تغییر، همسویی مجدد یا تغییر اساسی در عملیات تجاری تعریف شود. هدف تحول و کسب و کار ایجاد تغییراتی در فرآیندها، افراد یا سیستم ها (فناوری) می‌باشد تا کسب و کار را با استراتژی و چشم انداز بلند مدت خود هماهنگ کنیم.

شاهین ربیعی

سخنران طرح تحول کسب و کار

شاهین ربیعی سخنرانی همایش مبتکر مدل رفتاری بنزی در ارتباطات می باشد و کتاب های اصول و فنون مذاکره، مهندسی زبان بدن، فن بیان و هنر سخنرانی را با انتشارات دیباگران تهران تالیف کرده اند.

سرفصل های همایش

همایش بانک سپه استان گیلان

اهداف طرح تحول

شاهین ربیعی

مدیران شعب بانک سپه استان گیلان

پایشگران پارسیان

محرک های تحول کسب و کار

دلایل زیادی وجود دارد که یک سازمان ممکن است به سمت تغییر در کسب و کار برود. امروزه تغییر یک امر ضروری برای کسب و کارها است. زیرا شرایط بازار بسیار رقابتی و فناوری های سطح بالا، چهره مدل های کسب و کار سنتی را تغییر داده و انتظارات کارکنان و مصرف کنندگان را بالا برده‌اند.

توانایی انطباق با تغییرات برای شرکت هایی که مایل به تضمین مزیت رقابتی هستند بسیار مهم است. بنابراین، شرکت‌ها به دنبال چابک‌تر شدن هستند تا بتوانند خود را با تغییرات روز وفق دهند.

در مطالعه ای که توسط BIE در سال 2017 انجام شد، 94 درصد از رهبران کسب و کار مورد بررسی گفتند که چابکی بیشتر برای سازمان آنها اولویت است. علاوه بر این، 82 درصد گفتند که رهبری و ایجاد تغییر چشمگیر در نحوه اداره کسب و کار اولویت اصلی آنهاست.

عواملی که امروزه در تحول کسب و کاری در اولویت قرار دارند:

تغییر تکنولوژیک

با پیشرفت فناوری، شرکت‌ها به دنبال راه‌هایی برای استفاده از فرصت‌های جدید برای بهبود کسب‌وکار خود هستند، چه انتقال به یک سیستم مبتنی بر ابر(cloud) یا خودکار کردن فرآیندهای خاص.

آموزش کارآمدی

اگر اهداف و مقاصد یک سازمان برآورده نشود، ممکن است مجبور شوند راه های کارآمدتری برای کار پیدا کنند. این ممکن است شامل ارزیابی فرآیندها و حذف فعالیت‌های تکراری، تغییر در ساختار سازمانی یا تیم‌ها، یا تحول دیجیتال با ادغام فناوری‌های جدید باشد.

کاهش هزینه

هزینه‌های بالا یا نیاز به پس‌انداز می‌تواند باعث تغییر در سازمان برای کاهش هزینه‌ها، چه در حوزه‌های خاص و چه در سراسر کسب‌وکار شود.

عدم رشد کسب و کار

عملیات فعلی ممکن است مانند جنرال موتورز، زمان و منابع لازم برای تمرکز بر نوآوری و رشد کسب و کار را در اختیار یک کسب و کار قرار ندهد.

ادغام یا تملک

وقتی سازمان‌هایی با رویکردها و فرهنگ‌های مختلف گرد هم می‌آیند، پیچیده است. دارایی ها و فعالیت ها باید ادغام شوند، به عنوان مثال، سیستم های فناوری اطلاعات، عملکردهای مالی، اماکن، فروش و بازاریابی.

مدیریت جدید شرکت

یک تیم مدیریتی جدید ممکن است بخواهد در سازمان فعلی تغییراتی ایجاد کند، تا با روش‌های کاری ترجیحی خود مطابقت داشته باشد، یا استراتژی یا هدف جدیدی را اجرا کند که می‌خواهد کسب‌وکار روی آن تمرکز کند.

رضایت پایین مشتری

اگر مشتریان فعلی ناراضی باشند و نرخ نگهداری پایین باشد، یک سازمان ممکن است به دنبال شناسایی راه هایی برای انطباق کسب و کار خود برای برآورده کردن بهتر نیازهای مشتری باشد.

افزایش انتظارات مشتریان

نیاز به تحول کسب و کار ممکن است ناشی از نیاز به برآورده کردن انتظارات رو به رشد مشتری باشد. برای مثال برای پاسخگویی، سرعت یا شخصی سازی.

جو سیاسی

تغییر در فضای سیاسی، به عنوان مثال برگزیت، یا یک سیاست یا مقررات جدید که بر تجارت تأثیر می گذارد، می تواند نیاز به تغییر را در یک سازمان ایجاد کند.

تحقیقات انجام شده توسط IBE در سال 2018 نشان داد که بیش از نیمی از سازمان های در حال تغییر ناشی از نیاز به کارایی و اثربخشی بیشتر سازمانی هستند.

مراحل تحول کسب و کار

هیچ تحولی در کسب و کارها یکسان نیست. با این حال، مراحل حیاتی وجود دارد که برای هر برنامه مدیریت تغییر حیاتی است.

چارچوب تحول کسب و کار باید شامل موارد زیر باشد:

استراتژی

سازمانی که می‌خواهد تغییری را اعمال کند، چشم‌اندازی از بهبود کسب‌وکارش خواهد داشت. چشم انداز باید با اهداف استراتژیک و مورد تجاری، با همه ذینفعان در یک صفحه هماهنگ باشد.

توسعه استراتژی با تعریف اینکه کسب و کار می خواهد کجا باشد (مدل عملیاتی هدف)، جایی که امروز است و درک اینکه چگونه می توانید شکاف را کم کنید شروع می شود.

برای درک وضعیت فعلی کسب و کار خود، افراد، فرآیندها و سیستم هایی را که از تحویل محصول یا خدمات شما به مشتریان پشتیبانی می کنند، ترسیم کنید. از آن برای کمک به شناسایی چشم انداز خود برای آینده استفاده کنید.

رهبری را ایجاد کنید

تعیین رهبرانی برای نظارت و حمایت از تحول کسب و کاری ضروری است.

یک مدیر برنامه منصوب می شود تا مسئولیت کلی برای اطمینان از اینکه تحول بدون مشکل، به موقع و با بودجه انجام می شود را بر عهده بگیرد. مدیر برنامه باید از تجربه و ظرفیت مناسب برای رهبری یک تحول برخوردار باشد.

برنامه ریزی و چارچوب بندی

یک استراتژی واضح به توسعه یک نقشه راه تحول دقیق کمک می کند تا به شما در دستیابی به چشم انداز خود برای کسب و کار کمک کند.

مدیریت و اولویت بندی محدوده کاری برنامه برای نشان دادن موفقیت های اولیه در ایجاد حرکت برای تغییر مهم خواهد بود. برنامه ریزی مناسب در “سمت مردم” تحول نیز ضروری است. مگر اینکه سازمانی باشید که پروژه های تغییر زیادی را به عهده می گیرد، ممکن است بسیار دشوار باشد. مردم ویژگی ها و نحوه درک جهان را تغییر نمی دهند فقط به این دلیل که شما یک برنامه تغییر در افق دارید.

سپس باید به ارتباطات خارجی فکر کنید. چگونه و چه زمانی تغییرات را به مشتریان و تامین کنندگان اطلاع خواهید داد؟ همه اینها باید با دقت برنامه ریزی شود.

یک منبع بسازید

برای موفقیت در تغییر، به ظرفیت رهبری مناسب در هر مرحله از پروژه تحول کسب و کار خود نیاز دارید. این در مورد داشتن افراد مناسب، در نقش های مناسب، در زمان مناسب است.

با این حال، در یک محیط کاری، به طور کلی غیر واقعی است که انتظار داشته باشید این الزامات تنها توسط تیم مدیریت فعلی شما برآورده شود. حتی موفق ترین رهبران کسب و کار لزوماً تجربه و دانش لازم برای رویارویی با همه احتمالات را بدون کمک خارجی ندارند. طبق یک مطالعه BIE در سال 2018، تنها 42 درصد از رهبران کسب و کار می گویند که در حال حاضر ظرفیت داخلی برای تغییر کسب و کار خود را دارند.

در نتیجه، رهبران کسب‌وکار اغلب تصمیم می‌گیرند از بیرون کمک بگیرند. مدیران به دنبال داشتن دانش قوی در صنعت بودند که آنها را قادر می ساخت تا بازار را درک کنند، عملکرد شرکت را به طور دقیق ارزیابی کنند و یک تیم رهبری با عملکرد بالا بسازند که تحول را به جلو هدایت کند.

بهترین رویکرد ایجاد تیم های ترکیبی از استعدادهای داخلی و خارجی برای مدیریت هر پروژه فرعی تحول است تا شما را به چشم انداز نهایی یا مدل عملیاتی هدف برساند.

اجرا

تحول کسب و کار سفری است که می تواند ماه ها یا حتی سال ها طول بکشد – تنها پس از برداشتن اولین قدم است که سفر واقعاً آغاز می شود. مشارکت کارکنان ضروری خواهد بود و همچنین توانایی انعطاف پذیری و سازگاری با چالش های جدید در طول مسیر.

ادغام

دستور کار تحول کسب و کار پس از اعمال تغییرات به پایان نمی رسد. یکپارچه سازی و ادغام روش های جدید کار یا سیستم های جدید در تجارت زمان می برد و می تواند پیچیده باشد. برای مثال، اگر به یک سیستم منابع انسانی جدید مهاجرت کرده‌اید، باید با سیستم‌های دیگر کسب‌وکارتان مانند حقوق و دستمزد، تجزیه و تحلیل داده‌ها و سیستم‌های کنترل مالی ادغام شود. در این مثال، سیستم جدید همه افراد شرکت را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، بنابراین کارکنان شما به آموزش در مورد نحوه استفاده از آن نیاز دارند.

جهت اطلاع از سایر برنامه های آموزشی موسسه پایشگران پارسیان از لیست دوره ها دیدن فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *