بازآفرینی اطلاعات
بازنشر و بازآفرینی اطلاعات، یک ایده مناسب برای ایجاد جلوهای تازه از محتوای قدیمی شما است. با یادگیری اینکه کدام محتوا نیاز است تا بهروزرسانی شود و نحوه ادغام آن در جریان کار، تجربه کاربران را بهبود ببخشید. در این مقاله از پایشگران پارسیان ما روش های مختلف و دلایل بازآفرینی اطلاعات را دراختیار شما قرار می دهیم.
بازآفرینی اطلاعات چیست؟
بازآفرینی اطلاعات به ویرایش اطلاعات موجود و ارسال مجدد آنها اشاره دارد. با این کار، محتوا بهروز میشود و کیفیت اطلاعات افزایش میابد.
هدف از بهروزرسانی اطلاعات، کسب حداکثر اعتبار با کمترین میزان تلاش است.
چه محتوایی برای بازآفرینی مناسب نیست؟
از نظر فنی، هر موضوعی که بهعنوان متخصص میخواهید در آن به حداکثر قدرت و کیفیت دست یابید برای بهروزرسانی مناسب است. اما استثنائاتی نیز وجود دارد.
- رویدادها و اخبار جاری که فقط مناسب مدتزمان محدودی هستند، پتانسیل کمی در بهروزرسانی آنها وجود دارد.
- اطلاعات محصول، نسخه فروش و هر چیز دیگر که فقط به سود اشاره میکند باید بهروز باشد. اما تخصص شما در این حوزه از طریق مشاوره و اطلاعات فنی خود را نشان میدهند.
بنابراین، بیشتر محتوای فنی و آموزنده برای بازآفرینی و بهروزرسانی مناسب است. این موارد شامل مقالات، نحوه انجام کارها، مروری بر محصولات سایر موارد میشود.
چرا فقط نباید اطلاعات جدید تولید کرد؟
اغلب متخصصان به طور همیشگی محتوای جدید تولید میکنند. از نظر مخاطبان اطلاعات همواره باید بهروز باشد. تا زمانی که اطمینان دارید مخاطبان، به دنبال محتوا شما هستند، بهتر است بهجای تولید اطلاعات تصادفی، روی اطلاعات کمتر و مرتبطتر تمرکز کنید.
اطلاعات مناسب بازآفرینی
در اینجا چندین ایده برای محتوا وجود دارد که برای بهروزرسانی باید به آنها توجه کنید.
- محتوایی که مخاطبان بیشتر به آنها رجوع میکنند را پیدا کنید. میتوانید مهمترین محتوای خود را پیدا کنید و با بهروزرسانی آن محتوا رضایت مخاطبان خود را افزایش دهید.
- مهمترین موضوعات و مرتبطترین موضوعات در حوزه تخصص شما باید به طور مرتب بررسی شوند. حتی اگر مخاطبان خیلی زیادی را به خود جذب نکردند، بااینحال آنها بسیار مهم هستند.
- نگاهی به محتوا و اطلاعاتی که در رسانههای اجتماعی عملکرد خوبی دارند بیندازید. کاربران رسانههای اجتماعی بسیاری از اطلاعاتی را دوست دارند و آنها را به اشتراک میگذارند.
بازآفرینی چگونه کار میکند
بازنشر اطلاعات در گامهای متعددی انجام میشود. هر مرحله میتواند با سؤالاتی همراه باشد.
تجزیهوتحلیل
نشر مجدد کدام یک از اطلاعات مفید خواهد بود؟ کدام اطلاعات منسوخ شده است؟ این سؤالات برای شناسایی محتوای شایسته بازنویسی و اصلاح است.
ارتباط
کدام یک از مطالب برای مخاطبان هدف شما مناسبتر به نظر میرسد؟ کدام پلتفرم برای ارائه مجدد مطالب مناسبتر است؟ این سؤالات بهمنظور ایجاد هماهنگی استراتژیک محتوا و در صورت اجرای دقیق، افزایش دسترسی را در نظر گرفته است.
هدف
- آیا محتوا واقعاً باهدف شما مطابقت دارد؟
- آیا به پرسشهای مخاطبان در آن حوزه پاسخ میدهد؟
- آیا محتوا یا مقاله دیگری وجود دارد که مناسبتر باشد، اگر وجود دارد از آن برای بازنشر اطلاعات خود استفاده کنید.
رسانههای بصری
مخاطبان هدف شما از کدام رسانه اجتماعی بیشتر استفاده میکنند؟ احتمالاً اضافهکردن تصاویر و ویدئوهای مناسب با محتوا میتواند آن را تأثیرگذارتر کند. همچنین به درک بهتر از توسط مخاطبان کمک میکند.
قالب محتوا برای بازنویسی
هنگامی که صحبت از تولید محتوا از یک قالب به قالبی دیگر میشود، قوانین زیادی وجود دارد که در ادامه برخی از آنها را بررسی میکنیم.
- محتوای نوشتاری وبسایت: صفحات متعدد و فنی را میتوان در یک مقاله خلاصه کرد.
- عکسها و ویدئوها: تبدیل قسمتی از محتوا به تصاویر و ویدئوهای مناسب آن را برای مخاطبان شما قابلدرک میکند .
- کتاب الکترونیکی، برنامهها و پادکست: فروشگاههای برنامههای مختلف و پلتفرمهای پادکست، کانالهای مناسبی برای محتوای پیچیده هستند. حتی اطلاعات یک سایت میتوان به کتاب الکترونیک کوچک تبدیل شود.
- سمینارها و وبینارها: تمامی اطلاعات جمع اوری شده توسط شما میتواند در کنفرانسها ارائه شود.
حتی اگر اطلاعات شما استثنایی باشد اما توسط مجری بدی ارائه شود یا به کتابی تبدیل شود که دارای اشتباهات زیادی است، وحشتناک به نظر میرسد.
نتیجهگیری
در بازآفرینی، اطلاعات تنها چندین بار تولید نمیشوند. بلکه محتوای مناسبی به آنها اضافه شده یا به قالب دیگری منتقل میشوند. عواملی مانند ارتباط، ارزش، شفافیت و کیفیت باید یکی از دغدغههای اصلی انتشار مجدد محتوا باشند تا اطمینان حاصل شوند که مخاطبین از اطلاعات راضی هستند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.