آموزش برنامه نویسی پایتون
آموزش برنامه نویسی پایتون
زبانهای برنامهنویسی خیلی وقت است که وجود دارند و هر دهه شاهد رونمایی از یک زبان جدید هستیم که توسعهدهندگان دیوانهوار عاشقشان میشوند. پایتون یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین زبانهای برنامهنویسی است. نظرسنجی اخیر Stack Overflow نشان میدهد که پایتون از زبانهایی مثل جاوا، C، C++ پیشی گرفته و از جایگاه خوبی برخوردار است.
چرا باید پایتون یاد بگیریم ؟
۱-حقوق بالا و محبوبیت پایتون
۲-کاربرد پایتون در علوم داده
۳-اتوماسیون و اسکریپنویسی پایتون
۴-پشتیبانی پایتون از کلان دادهها
۵- قابلیت تست شدن پایتون
۶-استفاده در گرافیکهای کامپیوتری
۷-کاربرد در هوش مصنوعی
۸-توسعه وب با پایتون
۹-قابلیت انتقال و توسعه پایتون
۱۰-یادگیری آسان و ساده پایتون
اگر قصد دارید حرفه شغلیتان را با پایتون شروع کنید و مایلید مهارتهای مرتبط با آن را بدانید، حالا که این فناوری در حال رشد است، زمان خوبی برای دست به کار شدن است.
شروع زبان برنامه نویسی پایتون
پایتون (به انگلیسی: Python) یک زبان برنامهنویسی تفسیری، سطح بالا، و همه منظوره است، که خیدو فان روسوم آن را طراحی کردهاست، و اولین بار در سال ۱۹۹۱ منتشر شدهاست. فلسفه اصلی طراحی پایتون «خوانایی بالای کد» میباشد و نویسههای فاصله خالی در آن معنادار هستند و مکرر استفاده میشوند. ساختار زبانی و دیدگاه شیءگرا در پایتون به گونهای طراحی شدهاست که به برنامهنویس امکان نوشتن کد منطقی و واضح (بدون ابهام) را برای پروژههای کوچک و بزرگ میدهد. (ویکی پدیا)
پایتون همچنین یک زبان سطح بالا و چند منظوره است. که بدین ترتیب برای انواع پروژه ها در زمینه اپلیکیشن های سیستم عامل ، توسعه و ایجاد وب ، تحلیل داده ، هوش مصنوعی و.. مورد استفاده قرار می گیرد. و ساده بودن آن نیز به این منظور نیست که برای برنامه نویسان محدودیت داشته باشد.
زبان برنامه نویسی پایتون یک نوع زبان open source و اسکریپتی است. به این معنا که قابلیت اجرایی در پلتفرم های گوناگون نظیر ویندوز ، مکنیتاش و لینوکس را دارد. و با ویژگی های منحصر به فرد خود در شرکت های بزرگ صنعت کامپیوتر مانند گوگل ، یوتیوب ، فیسبوک ، اینستاگرام و … مورد استفاده قرار گرفته و می گیرد.
جهت اطلاع از سایر برنامه های آموزشی موسسه پایشگران پارسیان از لیست دوره ها دیدن فرمایید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش نرم افزار هلو
دوره آموزش ICDL
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.